tv vlaanderenMeer en meer mensen overwegen om een pakket van tv vlaanderen af te schaffen. Maar is deze ook het voordeligst, en hoe komt dat? Tv vlaanderen is de provider bij uitstek die overal in Europa digitale pakketten aanbiedt, in tegenstelling tot de gewone kabel. Het hoge definitie aanbod van tv vlaanderen valt ook meer en meer in de smaak bij bestaande en nieuwe klanten. Een ander voordeel is het feit dat het gemeentebestuur je niet kan verbieden een schotelantenne te plaatsen. Ook zijn er geen belastingen op het plaatsen van een satelliet schotel.

Tv Vlaanderen is alleen voor de Vlaamse televisiekijker met een enorm aanbod van nationale en internationale themazenders. Deze zijn bovendien overal te ontvangen, en wordt bovendien aangevuld met honderden gratis zenders via de Astra satelliet. Dit houdt in dat je meer programma’s hebt aan een hogere kwaliteit en een lagere prijs.

Maar wat heeft u nodig? Allereerst de benodigde hardware die nodig is om de juiste satellietsignalen op te vangen. Hierbij horen natuurlijk ook de tv vlaanderen smartcard en het benodigde abonnement.