Als bedrijfsleider heb je heel vaak je handen vol. Een minder gemakkelijke job voor hem is een optimale en aangename werksfeer voorzien op de werkvloer. Maar hoe doe je dit? Enerzijds door betrokken te zijn en te blijven bij de werknemers. Anderzijds door van tijd op tijd een sfeerbevorderende activiteit te organiseren met de verschillende teams.

Steeds meer en meer bedrijven opteren voor een middagje teambuilding. Dit is een echte aanrader, aangezien de verschillende werknemers de negatieve en positieve aspecteren leren kennen van hun collega’s, en bijgevolg ook zullen weten waar de potentiële zwaktes van hun team zullen zitten.

teambuilding bruggeHeel veel mensen opteren voor het pakket “teambuilding brugge“, aangezien Brugge een van de meest gezellige en historische stadjes is die je in België kan vinden. Met zijn kleine en pitoreske straatjes ben je vertrokken voor een spannende middag met je team. Uiteraard is elk teambuildingpakket aanpasbaar naar de voorkeuren van uw bedrijf.

Het merendeel kiest voor de Brugste sporentocht. Dit is een stadswandeling doorheen Brugge (hoe kan het anders), onder begeleiding van een gids. Deze zal Brugge voorstellen op een zeer interactieve manier. De groep zelf wordt opgesplitst in teams die het tegen elkaar zullen opnemen. Hoe verder men geraakt in deze spannende wedstrijd, hoe verder men de stad ook zal verkennen. De gids zal alles in goede banen leiden, en zal ook de puntenstand bijhouden. Hierna wordt berekend wie het meeste aantal punten heeft, en welk team er dus bijgevolg zal gewonnen hebben. Gedurende het spel worden er drie verschillende restaurants bezocht voor een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Kortom: een teambuilding in brugge, dit wordt een middagje om van te smullen!