Kinderkleding online bestellen is natuurlijk heerlijk. Het is gemakkelijk, snel en mogelijk vanuit huis wanneer de kinderen al op bed liggen. Echter, niet alle kinderkleding die in webwinkels wordt aangeboden is actueel. Binnen veel webshops worden ook collecties van eerdere seizoenen aangeboden en veel ouders zien de kinderen toch graag in kleding van nu. Wat zijn de kinderkleding zomertrends van 2012?

Geel, geel en nog eens geel

Gele kleertjes, gele schoentjes en als het even kan ook nog een geel petje of een felgele zonnebril. Wie met de trends mee wil gaan in de kindermode van 2012 kiest voor geel. Natuurlijk is er ontzettend veel gele kinderkleding online te bestellen. De kleur is er in tal van tinten en dat maakt het leuker om te combineren. Zo zien we deze zomer veel gele kleertjes gecombineerd met knalroze voor de meisjes en met donkerblauw voor de jongens. Ook een combi met pastelkleuren past helemaal binnen de trends voor de zomer van 2012.

Een onhandige trend voor kinderen

Tot slot is het deze zomer een trend om de gele kleertjes te combineren met veel wit. Dit is echter een onhandige kleur voor kinderen. Ze morsen veel met eten en drinken en worden snel vies tijdens het buiten spelen. Gaat u kinderkleding online bestellen en wilt u helemaal met de laatste trends mee gaan? Dan is het aan te raden het wit toch te vervangen door roze, blauw of pasteltinten.