sandrine andré speelt de nieuwe veronique van den bossche in familieSinds maandag heeft de VTM soap “Familie” een nieuwe Veronique. Sandrine André vervangt Anne Somers in de rol van Véronique Van Den Bossche in deze populaire TV-serie.

Wat vinden de kijkers daar nu van vroegen we ons af? We trokken deze ochtend richting de Markt van Lokeren om het aan de trouwe Familie-fans te vragen wat ze van de nieuwe Véronique vinden.

De Markt liep gelukkig vol met fans van Familie. We kunnen bijna denken aan een correlatie tussen het profiel van de marktbezoeker en de VTM / Familie-kijker. Ongeveer 75% van de mensen die we aangesproken hebben kijken bijna dagelijks naar Familie. Bij de vraag wat ze van de nieuwe Véronique Van Den Bossche vonden, waren de meningen uitgesproken negatief.

“Het is heel jammer dat Anne (Somers nvdr.) de rol niet meer speelt, zij was zo een echte felle.” sprak Rosette. Haar man Willy, vulde aan “het leek de echte niet, ze probeerde te veel, maar het lukte niet.”

Andere “negatieve” opmerkingen die we vaak hoorden waren:

  • Haar haarkleur is te fel. De echte Véronique was minder ros.
  • Waarom geen onbekende actrice ter vervanging?
  • Ze speelt boosheid / zelfzekerheid, maar straalt het niet uit
  • Ze straalt minder klasse uit
  • Hoeveel keer gaan ze nog een vervangster zoeken voor Véronique?

Ook enkele positieve reacties:

  • Sandrine André is een frisse verschijning en heeft een schoon “totje”
  • Goed dat ze er niet de nadruk op legden om uit te leggen dat dit Véronique was.

Over het algemeen kunnen we wel stellen dat het publiek niet zo positief was na het eerste optreden van Sandrine André in de rol van Véronique Van Den Bossche. In cijfers: 63 van de 100 ondervraagden (of 74 Familie-kijkers) waren niet positief. Sommige zware fans maakten echt brandhout van haar.

Het is uiteraard een prille kennismaking met de nieuwe Véronique. Het tij kan zeker nog keren als men gewoon is aan de nieuwe actrice. Misschien moeten we binnen een paar weken de vraag opnieuw gaan stellen.

En jullie? Wat vinden jullie van Sandrine André als de nieuwe Véronique Van Den Bossche?