Je kan er niet meer omheen. Tegenwoordig zie je ze overal, de supercomfortabele hondenbedden. Je ziet ze in alle formaten en in alle mogelijke kleuren. Het is heel verleidelijk om er niet zelf op te gaan liggen… Ik moet me in ieder geval toch bedwingen :) De traditionele hondenmand wordt een beetje verdrukt door deze nieuwe eigentijdse bedden. Niet verwonderlijk want ze zijn eenvoudig om mee te nemen en zijn bovendien superzacht. Daarnaast bieden ze ook allerlei andere voordelen. Een hiervan is dat ze goed zijn voor de gewrichten van uw hond. Dankzij hun speciale vulling nemen ze de lichaamswarmte van je hond op en stralen deze terug uit. Heel goed dus voor honden met reuma.honden cadeaus voor kerst
En als je lieveling lekker uitgerust is dan kan hij op stap gaan. Zit je nu al met je handen in je haar omdat je hond vaak trekt? Dan moet je toch eens de hondenleibanden van Wacky Walk’r overwegen. Deze zijn vervaardigd uit een speciale materie die er voor zorgt dat je hond er geen voordeel meer uithaalt door aan zijn leiband te trekken. Op deze manier kan je eindelijk genieten van een ontspannen wandeling!

Misschien wel 2 leuke cadeaus voor je viervoeter met de feestdagen in het vooruitzicht? Wat mij betreft alvast aanraders!