Ik heb al veel zitten denken over wat ik later nog wil doen in mijn leven. Niet dat ik nu ongelukkig ben met mijn leven, hoor. Verre van eigenlijk! Een mooie vrouw en 2 schatten van kinderen zorgen ervoor dat ik elke morgen weer doodgelukkig opsta en de dag fris (soms toch wel wat minder) kan beginnen. Wat de laatste tijd wel in mijn hoofd begint te spoken is het idee om te beginnen investeren in immobiliën.

Alles begon toen ik vorige week een bordje -te koop- zag prijken op de voorgevel van een appartementje in Blankenberge. Immobiliën, waarschijnlijk de veiligste investering, met altijd een mooie return. En zo ben ik beginnen denken. Wat zou ik willen kopen? Waar zou ik iets willen kopen? Hoeveel zou ik willen kopen? Een appartement aan zee lijkt mij wel een mooie investering. Een mooie studio of appartement in Blankenberge was het eerste realistische voorstel dat ik kon bedenken. Het feit dat we familie wonen hebben in deze mooie badstad zal er ook wel mee te maken hebben.

Appartementsblok in Blankberge:zou een mooie investering zijn.

Natuurlijk blijven dit wel plannen voor op een ietwat latere leeftijd. Momenteel heb ik mijn handen vol met het gezin en het werk, maar mij verder verdiepen in de immo van Blankenbergelijkt mij wel een leuk tijdverdrijf eens ik wat op leeftijd zal zijn. Het extraatje aan geld die daarmee te verdienen valt is natuurlijk ook altijd leuk meegenomen.