Ik heb samen met men gezin bouwplannen, daarom trokken we dus in februari naar de bekende Batibouw beurs om daar de eerste plannen concreet te maken. Al snel gingen we van stand naar stand tot we opeens bij Blavier terecht kwamen. We hadden voor ons zelf al uitgemaakt geen snelle en impulsieve beslissingen te nemen maar het ondenkbare gebeurde al snel. Bij de stand van Blavier werden we overdonderd door de lage prijzen en de mogelijkheden bij het sleutel-op-de-deur bouwen. Daar bovenop konden we nog eens genieten van een extra korting van 8000 euro als we op dat moment beslisten.  We keken nog een aantal keer in de brochure en besloten dat we deze korting niet aan onze neus konden laten voorbijgaan.

Enkele dagen later begonnen we ons toch wat zorgen te maken, en vroegen we ons af of we toch niet te impulsief waren met de  keuze Blavier bouwen. We zochten op het internet naar Blavier reviews maar daar werden we niet echt wijzer van. Om onze onrust toch een beetje te verminderen vragen we hier om jullie ervaringen met Blavier en sleutel-op-deur bouwen te delen, en ons eventueel tips te geven om hier mee om te gaan.

We zijn wel nog altijd overtuigd van het huis dat we gekozen hebben maar zijn gewoon een beetje zenuwachtig over hoe de communicatie, kwaliteit en afwerking zal zijn. Kortom binnenkort begint de bouw en we hopen dat alles gaat zoals gepland.