Momenteel werk ik bijna 6 jaar in chemische fabriek “x” die serieuze moeilijkheden ondervond door de economische crisis. Het gevolg was het ene ontslag na het andere maar ik heb gelukkig “voorlopig” nog steeds mijn job. Nu onlangs las ik in de krant een zorgwekkende mededeling. Belgi├ź is namelijk niet in orde met de afvalwaterzuivering volgens de EU normen. Niet alleen kregen ze hiervan onlangs een klacht van en moeten ze zich verantwoorden voor het Europees hof van justitie, maar het is ook van grote invloed op de sector waar ik in werk.

Stel dat deze regeling officieel doorgevoerd wordt, wil dat zeggen dak ook binnen het bedrijf waar ik werk serieuze aanpassingen moeten gebeuren. We beschikken nu niet over een afvalwaterzuivering systeem en ik ben vrijwel zeker dat dit binnenkort verplicht zal zijn.

Hierbij vroeg ik mij af of iemand de prijzen weet voor een onderneming om dit door te voeren, ik maak me echter zorgen? Of misschien weet iemand iets meer over de EU regeling, misschien is het niet voor direct?